Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Αργάσι14Ζάκυνθος Αργάσι - Καταλύματα: 14 | Δείτα τα όλαΑργάσι
Το Αργάσι απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού της Ζακύνθου, χτισμένο κατά μήκος μιας όμορφης παραλίας. Το Αργάσι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων σε πολυσύχναστα ή πιο ήσυχα μέρη. Η νυχτερινή ζωή στο Αργάσι είναι μια ζωντανή νυχτερινή ζωή, καθώς βρίσκεται κοντά στην πόλη της Ζακύνθου, ενώ έχει πολλά μπαρ και κλαμπ που παίζουν όλα τα είδη μουσικής. διαβάστε περισσότερα για: Αργάσι