Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Άγιος Σώστης6Ζάκυνθος Άγιος Σώστης - Καταλύματα: 6 | Δείτα τα όλαΆγιος Σώστης
Το τουριστικό θέρετρο του Αγίου Σώστης βρίσκεται ανάμεσα στο Λαγανά και στο Κερί. Στον Άγιο Σώστη θα βρείτε το μικρό νησί Cameo, το οποίο είναι πολύ όμορφο και ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε. Αυτό το νησάκι συνδεόταν με τη στεριά, αλλά χωρίστηκε από το σεισμό του 1633. Η τοποθεσία πήρε το όνομά της από την εκκλησία του Αγίου Σώστη που υπήρχε εκεί τον 16ο αιώνα. διαβάστε περισσότερα για: Άγιος Σώστης