Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Ακρωτήρι1Ζάκυνθος Ακρωτήρι - Καταλύματα: 1 | Δείτα τα όλαΑκρωτήρι
Το Ακρωτήρι βρίσκεται σε ένα βραχώδες ύψωμα, με περίπου 2,5 χιλιόμετρα παραλία η οποία ξεκινάει από το Κρυονέρι και φτάνει μέχρι το Τσιλιβί, ακριβώς απέναντι από το μικρό νησάκι Trenta Nove. Κοντά στο νότο μπορείτε να βρείτε το ακρωτήρι του κόκκινου βράχου, στο οποίο η Φωτεινή Σαντρή αυτοκτόνησε. Ο «Κόκκινος βράχος» είναι μια παραδοσιακή ιστορία, που γράφτηκε από τον Γρηγόριο Ξενόπουλο. διαβάστε περισσότερα για: Ακρωτήρι