Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Γερακάρι Ψαρού7Ζάκυνθος Γερακάρι Ψαρού - Καταλύματα: 7 | Δείτα τα όλαΓερακάρι Ψαρού
Η περιοχή Γερακαρίου και η παραλία της, ή Άμπουλα Ψαρού, βρίσκονται στη βορειοανατολική ακτή, μόλις 12 χλμ από την πόλη της Ζακύνθου. Οι παραλίες της είναι ειδυλλιακές για ευχάριστο κολύμπι. Το χωριό Γερακάρι αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς οικισμούς αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο, το Άνω, το Μέσω και το Κάτω Γερακάρι. Έχει περίπου 800 μόνιμους κατοίκους. διαβάστε περισσότερα για: Γερακάρι Ψαρού