Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Τσιλιβί29Ζάκυνθος Τσιλιβί - Καταλύματα: 29 | Δείτα τα όλαΤσιλιβί
Το θέρετρο του Τσιλιβί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στο νησί της Ζακύνθου. Παρέχει ένα περιβάλλον ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Η βραβευμένη παραλία με γαλάζια σημαία είναι ρηχή, αμμώδης και ασφαλής για τα παιδιά. Εκεί, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια με διεθνή κουζίνα. Αυτό το θέρετρο φαίνεται να μην επηρεάζεται από τον μαζικό τουρισμό, ακόμα. διαβάστε περισσότερα για: Τσιλιβί