Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Πόλη Ζακύνθου3Ζάκυνθος Πόλη Ζακύνθου - Καταλύματα: 3 | Δείτα τα όλαΠόλη Ζακύνθου
Η πόλη της Ζακύνθου (ή Χώρα, όπως αποκαλείται από τους ντόπιους), χτίστηκε πάνω στα ερείπια της παλιάς πόλης η οποία καταστράφηκε από το σεισμό του 1953. Εκεί θα βρείτε τη μεγάλη πλατεία Σολωμού, που χτίστηκε προς τιμήν του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, ο οποίος ατενίζει στο λιμάνι της Ζακύνθου. Γύρω από την πλατεία, υπάρχουν πολλά δημόσια κτίρια, μια σημαντική πολιτιστική κληρονομιά για τους κατοίκους. διαβάστε περισσότερα για: Πόλη Ζακύνθου