Παραλίες

Ζάκυνθος Παραλίες – Παραλίες στη Ζάκυνθο. Ανακαλύψτε και ενημερωθείτε για όλες τις παραλίες του νησιού.

Η Ζάκυνθος (ή Ζάντε) είναι ένα νησί, διάσημο από τις πανέμορφες παραλίες του με τα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά τους.
Όποια προτίμησή κι αν έχετε, ακόμα κι αν είστε πάρα πολύ απαιτητικός, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την τέλεια παραλία για να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Ζάκυνθο.

Από πολυσύχναστες έως απομονωμένες και από αμμώδεις και οργανωμένες έως ήσυχες και βραχώδεις.

Οι πιο γνωστές και πιο εύκολα προσβάσιμες παραλίες, βρίσκονται στο ανατολικό τμήμα του νησιού, βόρεια και νότια της πόλης και στο περίφημο κόλπο του Λαγανά, ο οποίος συνορεύει με το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο.

Οι παραλίες στο δυτικό τμήμα του νησιού έχουν πιο δύσκολη πρόσβαση, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσουν με την άγρια ομορφιά τους και τα μοναδικά τοπία.

Για τις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες παραλίες της Ζακύνθου, έχετε τη δυνατότητα να τις επισκεφτείτε με κάποιο σκάφος που πραγματοποιεί ημερήσιες εκδρομές και σταματάει σε αρκετές από αυτές, για να απολαύσετε το μπάνιο σας, μαζί με τα αξιοθέατα του νησιού (γαλάζιες σπηλιές, παραλία Ναυάγιο κλπ.). Τα σκάφη αυτά ξεκινούν, τακτικά, τα δρομολόγιά τους, από πολλά σημεία του νησιού.

Παρακάτω, θα βρείτε όλες τις παραλίες του νησιού της Ζακύνθου με κύρια χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και χάρτες, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τη θέση όλων των παραλιών της Ζακύνθου με τη χρήση της ιστοσελίδας μας: Ζάκυνθος Ταξιδιωτικός χάρτης – Παραλίες