Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Βολίμες3Ζάκυνθος Βολίμες - Καταλύματα: 3 | Δείτα τα όλαΒολίμες
Η περιοχή των Βολιμών αποτελείται από δύο όμορφα, γραφικά χωριά, Άνω και Κάτω Βολίμες. Βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή, 30 χλμ. από την πόλη της Ζακύνθου. Είναι μια ήσυχη τοποθεσία που απέκτησε φήμη λόγο του λιμανιού του Αγίου Νικολάου, από όπου μπορείτε να φτάσετε στις περίφημες Γαλάζιες Σπηλιές και τη παγκόσμια γνωστή παραλία του Ναυάγιου. διαβάστε περισσότερα για: Βολίμες