Ζάκυνθος Ξενοδοχεία: Πλήρης τουριστικός οδηγός για τη Ζάκυνθο

Συγκρίνετε τιμές & ελέγξτε διαθεσιμότητες για ξενοδοχεία, δωμάτια, βίλες, στούντιο που βρίσκονται στη Ζάκυνθο. Βρείτε πληροφορίες για παραλίες, αξιοθέατα, αποδράσεις και άλλες δρατηριότητες για τις διακοπές σας.

  • Ξενοδοχείο Arkadia Ξενοδοχείο Arkadia Για γνωριμία με το νησί και μια ιδανική διαμονή, το 2005 δημιουργήσαμε το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο και διαμερίσματα Arkadia, 4 αστέρων.
  • Ξενοδοχείο Poseidon Beach Ξενοδοχείο Poseidon Beach Το ξενοδοχείο Poseidon Beach είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2001.
  • Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Ξενοδοχείο Tsamis Zante SPA Το ξενοδοχείο Tsamis Zante είναι 4 αστέρων, βρίσκεται 12 xλμ από την πόλη της Ζακύνθου και 4 xλμ από το χωρίο Τσιλιβή στην περιοχή της Παχύ Άμμου στην βόρειο Ανατολική πλευρά του νησιού.
  • Ξενοδοχείο Vanessa Ξενοδοχείο Vanessa Καλως ήλθατε στο Ξενοδοχείο Vanessa στο τουριστικό χωριό Καλαμακι.

Booking.com
Τι να κάνεις κ' να δείς?
Αρτεμισίων1Ζάκυνθος Αρτεμισίων - Καταλύματα: 1 | Δείτα τα όλαΑρτεμισίων
Η περιοχή Αρτεμισίων βρίσκεται στη Δυτική και Κεντρική Ζάκυνθο. Το Αρτεμίσιο συνορεύει με όλες τις άλλες κοινότητες του νησιού. Είναι ημι-ορεινή αγροτική περιοχή που αποτελείται από τα χωριά: Μαχαιράδο, Αγία Μαρίνα, Αγ. Λέοντας, Άγιοι Πάντες, Βουγιάτο, Γαλάρο, Γύρι, Κοιλιωμένο, Λαγκαδάκια, Λούχα, Ρομίρι και Φιολίτης. διαβάστε περισσότερα για: Αρτεμισίων