Ξενοδοχείο Zante Royal Resort

4   

Βασιλικός , Ζάκυνθος, Ελλάδα

Καλως ήρθατε στον όμορφο κόσμο του Zante Royal Resort & Waterpark...

Ξενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal ResortΞενοδοχείο Zante Royal Resort

 

Ελέγξτε διαθεσιμότητα και τιμές, διαβάστε κριτικές και κάνετε κράτηση online. Πατήστε το μπλε κουμπί παρακάτω:
Book this hotel online

Περίληψη

Ξενοδοχείο Zante Royal Resort, 5.1 out of 10 based on 41 ratings
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.1/10 (41 votes cast)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE ROYAL

απολαύστε καλοκαιρινές ειδυλιακές διακοπές!!!

Μια ζεστή ατμόσφαιρα και ενα ευπρόσδεκτο καλοσόρισμα περιμένει όλους τους επισκέπτες μας κατα την αφιξη τους στο Ξενοδοχείο. Η φιλική μας ατμόσφαιρα κάνει τους γονείς και τα παιδιά όλων των ηλικιών να αισθάνονται καλοδεχούμενοι καθώς η πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως τα παιδικά μενού, οι παιδικές χαρές, τα mini club καθώς και ολόκληρος ο κόσμος του ”Zantino Fun Park”, καθιστά τις πιο ιδανικές και ξεκούραστες διακοπές που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Στο Zante Royal Resort & Water park πιστεύουμε οτι οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να νιώθουν άνετα κατα τη διάρκεια της διαμονής τους εδώ και να νιώθουν πολύ τυχεροί για τις όμορφες στιγμές που θα περάσουν. Να είστε βέβαιοι ότι το συγκρότημα έχει σχεδιαστέι με κύριο σκοπό να διασφαλίσει για εσάς και τους αγαπημένους σας μια διαμονή γεμάτη άνεση σε ένα φιλικό και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Από ένα έως και τέσσερα παιδιά κάθε ηλικίας, προσφέρουμε πολυτελή δωμάτια, ευρύχωρα οικογενειακά διαμερίσματα καθώς και διαμερίσματα/σουίτες ενός η δύο υπνοδωματίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 154 δωμάτια διαφόρων τύπων εκ των οποίων τα 49 είναι δίκλινα δωμάτια, 95 ευρύχωρα οικογενειακά δωμάτια και μεζονέτες και 10 διαμερίσματα/σουίτες δύο υπνοδωματίων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μπάνιο, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, mini ψυγείο, χρηματοκιβώτιο (με επιπλέον χρέωση), στεγνωτήρα  μαλλιών και απευθείας τηλεφωνική σύνδεση.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE IMPERIAL

απολαύστε καλοκαιρινές ειδυλιακές διακοπές!!!

Μια ζεστή ατμόσφαιρα και ενα ευπρόσδεκτο καλοσόρισμα περιμένει όλους τους επισκέπτες μας κατα την αφιξη τους στο Ξενοδοχείο. Η φιλική μας ατμόσφαιρα κάνει τους γονείς και τα παιδιά όλων των ηλικιών να αισθάνονται καλοδεχούμενοι καθώς η πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως τα παιδικά μενού, οι παιδικές χαρές, τα mini club καθώς και ολόκληρος ο κόσμος του ”Zantino Fun Park”, καθιστά τις πιο ιδανικές και ξεκούραστες διακοπές που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Στο Zante Royal Resort & Water park πιστεύουμε οτι οι μικροί μας φίλοι θα πρέπει να νιώθουν άνετα κατα τη διάρκεια της διαμονής τους εδώ και να νιώθουν πολύ τυχεροί για τις όμορφες στιγμές που θα περάσουν. Να είστε βέβαιοι ότι το συγκρότημα έχει σχεδιαστέι με κύριο σκοπό να διασφαλίσει για εσάς και τους αγαπημένους σας μια διαμονή γεμάτη άνεση σε ένα φιλικό και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Από ένα έως και τέσσερα παιδιά κάθε ηλικίας, προσφέρουμε πολυτελή δωμάτια, στούντιο, οικογενειακές μεζονέτες καθώς και οικογενειακές μεζονέτες/σουίτες δύο υπνοδωματίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 142 δωμάτια διάφορων τύπων όπως 62 πολυτελή δίκλινα δωμάτια, 38 πολυτελή στούντιο, 16 οικογενειακά δωμάτια δύο επιπέδων, 8 οικογενειακά δωμάτια τύπου μεζονέτα, 18 οικογενειακές σουίτες 2 υπνοδωματίων. Όλες οι κατηγορίες δωματίων διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο βουνό, θέα στη θάλασσα, μπάνιο, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, mini ψυγείο, χρηματοκιβώτιο (με επιπλέον χρέωση), στεγνωτήρα μαλλιών και απευθείας τηλεφωνική σύνδεση. Όλοι οι τύποι δωματίων εκτός από τα Deluxe Δίκλινα, είναι εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα επίσης.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PALAZZO DI ZANTE

ιδανική επιλογή για ζευγάρια!!!

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 166 δωμάτια διαφόρων τύπων και πιο συγκεκριμένα 146 δίκλινα δωμάτια, 18 οικογενειακά δωμάτια και 2 σουίτες ενός υπνοδωματίου. Όλοι οι τύποι δωματίων καθώς και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και το ποτάμι, καθώς διαθέτουν μπάνιο, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, mini ψυγείο, χρηματοκιβώτιο (με επιπλέον χρέωση), στεγνωτήρα μαλλιών και απευθείας τηλεφωνική σύνδεση.


Δωμάτια

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE ROYAL

Δίκλκινο Δωμάτιο με Θέα Κήπο, Πισίνα ή Θάλασσα (2 ενήλικές + ένα άτομο επιπλέον)

Άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, καθώς μπορεί να προστεθέι ένα ακόμα για να φιλοξενήσει και 3ο άτομο.

Ευρύχωρα Οικογενειακά Δωμάτια με Θέα Κήπο ή Θάλλασσα (2 ενήλικες + 2 άτομα επιπλέον)

Ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα οικογενειακά δωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, με ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα και είσοδο η οποία διαθέτει 2 κρεβάτια οπου μπορούν να φιλοξενηθεί επιπλέον 3ο και 4ο άτομο. Κάποια δωμάτια από αυτά είναι τύπου μεζονέτα, όπου το χαμηλότερο επίπεδο του δωματίου είναι συνδεδεμένο με μια εσωτερική σκάλα, οδηφώντας σε πατάρι, όπου εκεί μπορόυν να κοιμηθούν επιπλέον 2 άτομα.

Οικογενειακά Διαμερίσματα 2 Υπνοδωματίων με Θέα Κήπο (2 ενήλικες + 4 άτομα επιπλέον)

Ευρύχωρα και άνετα όμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων με μια κύρια είδοσο. Η κεντρική κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι καθώς το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, οπου μπορεί να φιλοξενηθεί επιπλέον το 3ο και το 4ο άτομο.Επίσης η είσοδος του διαμερίσματος είναι εξοπλισμένη με ένα ακόμα διπλό κρεβάτι οπου μπορεί να κοιμήσει το 5ο και το 6ο επιπλέον άτομο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE IMPERIAL

Πολυτελή Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα Θάλασσα η Βουνό (2 ενήλικες + 1 άτομο επιπλέον)

Άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, καθώς μπορεί να προστεθέι ένα ακόμα για να φιλοξενήσει και 3ο άτομο.

Πολυτελή Στούντιο με Θέα Θάλασσα η Βουνό (2 ενήλικες + α άτομο επιπλέον)

Ευρύχωρα και διακοσμημένα με γούστο παρέχουν ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα επιπλέον κρεβάτι οπου μπορεί να φιλοξενήσει και τρίτο άτομο.

Οικογενειακή Μεζονέτα Παραθαλάσσια (2 ενήλικες + 3 άτομα επιπλέον)

Ευρύχωρη και άνετη οικογενειακή μεζονέτα 2 επιπέδων διακοσμημένη με γούστο και διαθέτει κουζίνα, δύο κρεβάτια στο κυρίως υπνοδωμάτιο και έναν καναπέ-κρεβάτι στην είσοδο το οποίο μπορεί να κοιμήσει και 3ο άτομο. Το κάτω επίπεδο είναι συνδεδεμένο με μια εσωτερική σκάλα οδηγώντας σε πατάρι με δύο μονά κρεβάτια καθώς και δικό του μπάνιο οπου μπορούν να φιλοξενηθούν εκέι το 4ο και το 5ο άτομο.

Οικογενειακή Σουίτα Παραθαλάσσια (2 ενήλικες + 2 άτομα επιπλέον)

Ανετη και όμορφα διακοσμημένη οικογενειακή σουίτα 2 επιπέδων η οποία διαθέτει δύο κρεβάτια σε κάθε επίπεδο καθως και κουζίνα.

Οικογενειακή Σουίτα 2 Υπνοδωματίων με Θέα Θάλασσα η Βουνό( 2 ενήλικες + 4 άτομα επιπλέον)

Η οικογενειακή σουίτα διαθέτει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και την είσοδο οπου εκέι βρίσκεται και η κουζίνα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα ακόμα επιπλέον καθώς το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια με ένα επιπλέον κρεβάτι, όπου το 4ο, 5ο και 6ο άτομο μπορεί να φιλοξενηθεί.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PALAZZO DI ZANTE

Δίκλινο Δωμάτιο με Θέα Πισίνα (2 ενήλικες + 1 άτομο επιπλέον)

Άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, μερικά είναι εξοπλισμένα με ένα 3ο ακόμα κρεβάτι οπου εκέι μπορεί να φιλοξενηθεί το 3ο άτομο.

Οικογενειακό Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με Θέα Πισίνα (2 ενήλικες + 2 άτομα επιπλέον)

Άνετα και όμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα με 2 ξεχωριστά δωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι, όπου το 3ο και το 4ο άτομο μπορούν να φιλοξενηθούν.

Σουίτα ενός Υπνοδωματίου με Θέα Πισίνα (2 ενήλικες + 2 άτομα επιπλέον)

Ευρύχωρες και διακοσμημένες με γούστο σουίτες οι οποίες διαθέτουν ένα καθιστικό και μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι. Μέχρι 2 παιδιά μπορούν να φιλοξενηθούν στο σαλόνι με καναπέδες ή επιπλέον κρεβάτι.


Παροχές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Δωρεάν Wi Fi σύνδεση στο Internet στο χώρο υποδοχής και ένα λούνα παρκ στον κόσμο του ''Zantino''
 • Φορητός υπολογιστής για ενοικίαση *
 • Internet café *
 • Περιπολία ασφάλειας κατα τη διάρκεια της νύχτας
 • Καθαριστήριο *
 • Υπηρεσία Αφύπνησης
 • Βaby - sitting *
 • Χώρος αποσκευών
 • Ενοικίαση αυτοκινήτων, ποδήλατα-μηχανάκια*
 • Γιατρός (με κλήση) *
 • Πρώτες βοήθειες
*υπηρεσίες με επιπλέον χρέωση

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 • Δυο πισίνες η μία από αυτές με νεροτσουλήθρα
 • Παιδική πισίνα
 • Κλάμπ παιδιών (4-12 χρόνων)
 • Γήπεδο του τένις (με μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο 5x5)
 • Υπαίθριο στάδιο
 • Παιδική χαρά
 • Ο παιδικός κόσμος του ''Zantino''* (μπιλιάρδο, video games, air hockey, τρενάκι, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, internet cafe κ.α)
 • Γυμναστήριο
 • Κέντρο Μασάζ*
 • Σάουνα*
 • Κομμωτήριο(με ραντεβού)*
 • Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα
 • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει (καθημερινές δραστηριότητες, όπως aqua aerobics, κυνήγι θησαυρού, τένις, αγώνες μπάσκετ κτλ ...)
 • Βραδινο ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οπόιο περιλαμβάνει, show παιχνιδιού, καραόκε, Ελληνικές βραδιές με ζωντανή μουσική με χορευτές, καμπαρέ show, καθώς όλα αυτά διοργανώνονται αρκετές φορές την εβδομάδα.

ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE ROYAL

Το ξενοδοχείο διαθέτει αποκλειστικά All-Inclusive:
 • ‘Λυδία’ κεντρικό ετσιατόριο: εμπλουτισμένο προσφέροντας μπουφέ, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.
 • ‘Διόνυσος’ a la carte Μεσογειακό Εστιατόριο
 • ‘Διόνυσος’ μπάρ στη πισίνα
 • ‘Aρτεμις’ lobby μπάρ (το οποίο λειτουργεί μονο όταν ο καιρός δεν είναι καλός)
 • ‘Ναυσικα’ μπάρ στη πισίνα
[nggallery id=12]

Σχετικά με τη διατροφή

Το πακέτο All inclusive περιλαμβάνει:
 • Πρωινό σε μπουφέ: από τις 07:00 έως τις 10:00
 • Μεσημεριανό σε μπουφέ: από τις 12:30 έως τις 14:30
 • Απογευματινό Τσάι & Σνακς από τις 15:30 έως τις 17:30 (τσάι, καφές, κέικ, μπισκότα καθώς και μικρά σάντουιτς.
 • Βραδινό σε μπουφέ: από τις 18:30 έως τις 21:30
 • Ροφήματα & παγωτά: από τις 10:00 έως τις 23:00
Κατά τη διάρκεια των γευμάτων, περιλαμβάνονται τοπικά ποτά (μπύρα, καράφα κρασί, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό). Τα πακέτα All inclusive περιλαμβάνουν, τοπικά η όχι εμφιαλωμένa ποτά  κάθε είδους (ουίσκι, τζιν, βότκα, ρούμι, τεκίλα) βαρελίσια μπύρα, καράφα κρασί, λικέρ, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό.
 • Όλα τα κοκτέιλ φτιάχνονται με τοπικά ποτά.
 • Ζεστά Ροφήματα: τσάι και καφές φίλτρου.
 • Παγωτά: ποικιλία από γεύσεις.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZANTE IMPERIAL

Το ξενοδοχείο διαθέτει αποκλειστικά All-Inclusive:
 • ‘Λυδία’ κεντρικό ετσιατόριο: εμπλουτισμένο προσφέροντας μπουφέ, πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.
 • ‘Διόνυσος’ a la carte Μεσογειακό Εστιατόριο
 • ‘Διόνυσος’ μπάρ στη πισίνα
 • ‘Aρτεμις’ lobby μπάρ (το οποίο λειτουργεί μονο όταν ο καιρός δεν είναι καλός)
 • ‘Ναυσικα’ μπάρ στη πισίνα
[nggallery id=12]

Σχετικά με τη διατροφή

Το πακέτο All inclusive περιλαμβάνει:
 • Πρωινό σε μπουφέ: από τις 07:00 έως τις 10:00
 • Μεσημεριανό σε μπουφέ: από τις 12:30 έως τις 14:30
 • Απογευματινό Τσάι & Σνακς από τις 15:30 έως τις 17:30 (τσάι, καφές, κέικ, μπισκότα καθώς και μικρά σάντουιτς.
 • Βραδινό σε μπουφέ: από τις 18:30 έως τις 21:30
 • Ροφήματα & παγωτά: από τις 10:00 έως τις 23:00
Κατά τη διάρκεια των γευμάτων, περιλαμβάνονται τοπικά ποτά (μπύρα, καράφα κρασί, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό). Τα πακέτα All inclusive περιλαμβάνουν, τοπικά η όχι εμφιαλωμένa ποτά  κάθε είδους (ουίσκι, τζιν, βότκα, ρούμι, τεκίλα) βαρελίσια μπύρα, καράφα κρασί, λικέρ, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό.
 • Όλα τα κοκτέιλ φτιάχνονται με τοπικά ποτά.
 • Ζεστά Ροφήματα: τσάι και καφές φίλτρου.
 • Παγωτά: ποικιλία από γεύσεις.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PALAZZO DI ZANTE

Το Ξενοδοχείο διαθέτει αποκλειστικά ημιδιατροφή:
 • Το κεντρικό εστιατόριο: πλούσιος μπουφές, πρωινό και δείπνο.
 • Εστιατόριο ''a la carte''
 • Μπαρ στην πισίνα
 • Λόμπι bar (ανοίγει μόνο όταν ο καιρός δεν είναι καλός)
[nggallery id=12]

Σχετικά με τη διατροφή

Το πακέτο της ημιδιατροφής παρέχει τα εξής:
 • Πρωινό σε μπουφέ: από τις 07:00 έως τις 10:00
 • Βραδινό σε μπουφέ: από τις 18:30 έως τις 21:30

ΑΓΟΡΕΣ

Το Caretta Caretta εμπορικό κέντρο βρίσκεται δίπλα στο χώρο υποδοχής του Ξενοδοχείου, προσφέροντας έτσι στους πελάτες του όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές τους, σουβενίρ, παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα διατροφής, ρούχα, καλλυντικά και πολλά ακομά. Ζώα: Δεν επιτρέπονται τα ζώα στο Ξενοδοχείο Υπηρεσίες Γραφείου*: εκτύπωση, φαξ, φωτοτυπίες, Laptop Η/Υ για ενοικίαση Πληρωμή: Με μετρητά ή πιστωτική κάρτα (Master Card, Visa, American Express). Δεν γίνονται δεκτές προσωπικές επιταγές Check-in και check-out time: check-in είναι μετά τις 2 μ.μ. | | check-out είναι 24:00 *με επιπλέον χρέωση


Τοποθεσία

Το  Zante Royal Resort & Water Park είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο ιδιαίτερης αισθητικής, χτισμένο σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική του Ιονίου και βρίσκεται στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου δίπλα στην θάλασσα με μοναδική θέα τη διάσημη παραλία του Μαυράτζη στο τουριστικό θέρετρο Βασιλικού. Αποστάσεις:

 • 80 μ από την παραλία με πρόσβαση και απο ανελκυστήρα
 • 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου
 • 17 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο

Στοιχεία Επικοινωνίας - Ξενοδοχείο Zante Royal Resort

Διεύθυνση: Βασιλικός , Ζάκυνθος, Ελλάδα, ΤΚ: 29100
Ιστοσελίδα: Ξενοδοχείο Zante Royal Resort (http://www.zanteroyalresort.gr/)
Τηλ: +30 26950 35029, 26950 35024-5 - Φάξ: +30 26950 35030
Email: [email protected]