Καράβια

Έλεγχος τιμών & διαθεσιμότητας – Εισιτήρια Πλοίων – Δρομολόγια Πλοίων: Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Κεφαλονιά

ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΚΥΛΛΗΝΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως λιμάνι αναχώρησης την Κυλλήνη (KILINI) και λιμάνι προορισμού τη Ζάκυνθο (ZAKYNTHOS) ή την Κεφαλονιά (POROS KEFALONIA), επιλέξτε ως τρόπο αποστολής των εισιτηρίων: Από το γραφείο μας Δωρεάν (Θα το βρείτε στο Βήμα 5 – Λεπτομέρειες αποστολής εισιτηρίων). Τα εισιτήρια σας, θα βρίσκονται στο εκδοτήριο της εταιρίας IONIAN FERRIES που βρίσκεται στο λιμάνι αναχώρησης (είτε στην Κυλλήνη, είτε στη Ζάκυνθο ή την Κεφαλονιά), από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία ισχύει και για επιστροφή προς Κυλλήνη από τα παραπάνω λιμάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ZakynthosOnline.com στο τηλέφωνο: 2695022221.
Ώρες λειτουργίας γραφείου:
Καθημερινά: 09:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΟΡΟΙ:
1) Μέσω της παραπάνω μηχανής online κρατήσεων – αγορών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε εισιτήρια για έως 6 άτομα – επιβάτες και για έως 2 οχήματα, κάθε φορά. Για περισσότερα από 6 άτομα ή 2 οχήματα, παρακαλούμε κάνετε συμπληρωματική κράτηση. Αφού συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία του 7ου, 8ου κλπ επιβάτη ή του 3ου, 4ου κλπ οχήματος, προσέξτε ώστε το πεδίο “Λεπτομέρειες αποστολής εισιτηρίων” (θα το βρείτε στο Βήμα 5) να είναι μαρκαρισμένο στα 0 ευρώ (π.χ: επιλογή: Από το γραφείο μας δωρεάν). Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρεωθείτε για δεύτερη φορά τα έξοδα αποστολής των εισιτηρίων. Σε περίπτωση λάθους, αν δηλαδή επιλέξετε να χρεωθείτε ξανά τα έξοδα αποστολής των εισιτηρίων, δεν γίνονται επιστροφές αυτών των χρημάτων.
Προσοχή: Όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται την ίδια ημέρα, διότι τα εισιτήριά σας αποστέλλονται άμεσα με courier (ACS). Αν για κάποιο λόγο η κράτηση πραγματοποιηθεί μετά το διάστημα αυτό, τότε επιλέξτε ως τρόπο αποστολής την courier. Σε περίπτωση επιλογής άλλου τρόπου αποστολής, τα εισιτήριας σας θα σας σταλούν με αντικαταβολή, με επιπλέον επιβάρυνση τα έξοδα αποστολής τους.

2) Αλλαγές – Ακυρώσεις. Σε περίπτωση που κάνετε κράτηση και πληρώσετε τα εισιτήρια σας με χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω της μηχανής online κρατήσεων – αγορών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της ForthCRS που φιλοξενείται από το ZakynthosOnline.com, δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής ή ακύρωσης της. Συνεπώς, χρήματα από κρατήσεις εισιτηρίων για τις οποίες είτε υπάρχει αίτημα αλλαγής, είτε ακύρωσης, δεν επιστρέφονται σε καμία απολύτως περίπτωση.

3) Τα εισιτήρια για τα οποία στις “Λεπτομέρειες αποστολής εισιτηρίων” έχει επιλεγεί η Courier αποστέλλονται από την εταιρεία μας, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Παρόλα αυτά, μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο αποστολής για κρατήσεις που αφορούν δρομολόγια για τα οποία η ημερομηνία αναχώρησης απέχει από την ημερομηνία κράτησης λιγότερο από (5) πέντε εργάσιμες ημέρες για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και (10) δέκα εργάσιμες ημέρες για αποστολές στο εξωτερικό, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που το διάστημα των παραπάνω ημερών είναι μικρότερο, το ZakynthosOnline.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την μη ορθή και έγκαιρη παραλαβή των εισιτηρίων από τον πελάτη. Επίσης, σε περιπτώσεις στις οποίες ο πελάτης δεν έχει παραλάβει έγκαιρα τα εισιτήρια του, δεν επιστρέφονται τα χρήματα της κράτησης, σε αυτόν.

4) Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (PTA). Υπάρχουν ναυτιλιακές εταιρείες με διεθνή ή εγχώρια δρομολόγια που παρέχουν P.T.A. (Προπληρωμένο Εισιτήριο). Για τις εταιρείες αυτές, στο Βήμα 5 – “Λεπτομέρειες αποστολής εισιτηρίων” της μηχανής online κρατήσεων – αγορών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εμφανίζεται η επιλογή: Από το κιόσκι της εταιρίας στο λιμάνι αναχώρησης. Επιλέγοντας την, μπορείτε να πάρετε τα εισιτήριά σας από τα γραφεία των εταιρειών στο λιμάνι αναχώρησης χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, απλά με την χρήση του κωδικού της κράτησης σας και τον Αριθμό Εισιτηρίου/ων, που προμηθεύεστε από εμάς μέσω email μετά την κράτηση.

5) Η online κράτηση και πληρωμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με καμία άλλη υπηρεσία, η οποία μπορεί να έχει προπληρωθεί ή συμφωνηθεί από εσάς και αφορά τον προορισμό σας (π.χ: διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτων, κτλ). Οι κρατήσεις εισιτηρίων είναι αυτόνομες και η ευθύνη τους για την ορθή επιλογή των ημερομηνιών και προορισμών είναι καθαρά του πελάτη. Σε περιπτώσεις λαθών, το ZakynthosOnline.com δεν φέρει καμία ευθύνη όπως επίσης, σε περιπτώσεις στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή των εισιτηρίων και υπάρχει διένεξη, τα χρήματα δεν επιστρέφονται.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ZakynthosOnline.com. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα σας ζητηθεί ο κωδικός της κράτησης σας.

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Συνεργαζόμενη ακτοπλοϊκή εταιρεία: IONIAN FERRIES

Στην παραπάνω μηχανή online κρατήσεων – αγορών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας από και προς όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, από και προς όλα τα ελληνικά νησιά. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα εισιτήρια σας για ταξίδια προς τα λιμάνια του εξωτερικού.

Μερικές από τις συνεργαζόμενες ακτοπλοϊκές εταιρείες:
SUPER FAST FERRIES – BLUE STAR FERRIES – MINOAN LINES – GA AGOUDIMOS LINES – ZANTE FERRIES

Χρήσιμα Tags: