Δραστηριότητες

Απολαύστε τις διακοπές σας στη Ζάκυνθο κατά την διάρκεια των διακοπών σας

ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣΚατα τη διάρκεια των διακοπών σας στο νησί, μπορείτε να διασκεδάσετε με πολλές δραστηριότητες, όπως καταδύσεις, ιππασία, ιστιοπλοΐα, τένις, θαλάσσια σπορ, αναρρίχηση και πολλά άλλα.

Ιππασία

Σε φόντο τη καταπράσινη φύση, τις άπειρες αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά, θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε τις διακοπές σας με το υπέροχο άθλημα της ιππασίας. Το επίπεδο της  γνωριμία σας με την ιππασία δεν έχει σημασία. Το σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθεις γι ‘αυτό το υπέροχο ζώο, καθώς και την προθυμία σας για να μάθετε.

Ιστιοπλοΐα

Συνδυάστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Ανακαλύψτε δυσπρόσιτες παραλίες της Ζακύνθου, μαγευτικά νησάκια και μυστηριώδεις σπηλιές. Ένα υπέροχο “αλμυρό” ταξίδι σε απομονωμένους κολπίσκους μακριά από την ένταση και την περιέργεια.

Καταδύσεις

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ένα από τα πιο πράσινα νησιά στο νότιο Ιόνιο Πέλαγος. Ο Απόλλωνας τη επέλεξε για τα ειδυλλιακά τοπία της, τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, τα καταγάλανα νερά, τις σπηλιές που κόβουν την ανάσα, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και το ήπιο κλίμα της, για τις διακοπές του. Σήμερα, οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν τη Ζάκυνθο για τους ίδιους λόγους, καθώς και για το φιλόξενο περιβάλλον και τον πολιτισμό της. Απολαύστε τον εαυτό σας με καταδύσεις στην υπέροχη θάλασσα του νησιού.

Τένις

Αν αγαπάτε το τένις, ή εάν επιθυμείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε το μαγικό κόσμο του τένις,  θέλοντας ταυτόχρονα να ζήσετε αξέχαστες διακοπές, τότε η Ζάκυνθος είναι ο προορισμός σας.