Τσιλιβί

Το παραθαλάσσιο χωριό του Τσιλιβί βρίσκεται μόλις 6 χλμ από την πόλη της Ζακύνθου. Χάρη στην μαγευτική παραλία της και κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα, το Τσιλιβί έχει εξελιχθεί σε ένα τουριστικό θέρετρο. Χρόνο με το χρόνο εκσυγχρονίσετε και ανταγωνίζεται με την άλλα παραδοσιακά και διαφημιζόντα τουριστικά θέρετρα του νησιού.

Η πανέμορφη εκτεταμένη παραλία του Τσιλιβί είναι μία από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες της Ζακύνθου και προσελκύει λάτρεις της κολύμβησης και οικογένιες που θέλουν να απολαύσουν το κολύμπι στα κρυστάλλινα και ρηχά νερά που το καθιστά ιδανικό για μικρά παιδιά.


Και αν είστε fan του windsurfing το Τσιλιβή είναι η καλύτερη παραλία στο νησί για θαλάσσια σπορ, λόγω των βόρειωνς ανέμων.


Στα νότια της παραλίας του Τσιλιβί θα βρείτε ένα μικρό βραχώδες νησί που ονομάζεται Βόδι, στην κορυφή του λόφου δίπλα στο Βόδι βρίσκεται το μπαλκόνι, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο απίθανα ηλιοβασιλέματα πάνω από την παραλία του Τσιλιβί, αλλά υπάρχουν επίσης ταβέρνες και ξενοδοχεία.

Ξενοδοχεία στο Τσιλιβί